• Αποκτήσετε την κάρτα μέλους της Speedy Car Wash

   

  Για κάθε προσφερόμενη υπηρεσία και αγορά που πραγματοποιείτε  στο κατάστημά μας συλλέγετε πόντους, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε δωρεάν πλυσίματα, σε μεγάλες εκπτώσεις στο spa και στα αξεσουάρ του αυτοκινήτου σας.

 • Μήπως κάποιες τροφές «τρώνε» τον οργανισμό σας?


  Όπως λέει και η λέξη δύσκολα-ανέχομαι. Ο οργανισμός για κάποιους λόγους που ακόμη δεν είναι πλήρως γνωστοί, στη διάρκεια της ζωής του αναγνωρίζει ως εχθρικές κάποιες τροφές. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και αντιδρά σε διαφορετικά είδη τροφών, ανάλογα με την κατάστασή του και τις τροφές τις οποίες έχει ήδη καταναλώσει.

 • Ταχύρρυθμο σεμινάριο 25 ωρών στην αισθητική άκρων 

  Στα στούντιο ταχύρρυθμης παρουσίασης κάθε τεχνικής που αφορά στα νύχια θα μάθετε στην πράξη, τα πάντα για το μανικιούρ, το πεντικιούρ, καθώς επίσης και όλες τις σύγχρονες τάσεις της ομορφιάς στο νύχι. (nailart, προσθετική νυχιών και διακόσμηση στα νύχια) Ο εξοπλισμός και τα υλικά για διεξαγωγή του σεμιναρίου παρέχονται από τη σχολή.

 • Η εξοικονόμηση ενέργειας με την τοποθέτηση λαμπτήρων LED φαίνεται να είναι ακριβή ως προς την αγορά, αλλά συμφέρουσα όταν χρησιμοποιείται. Αυτό συμβαίνει γιατί  μια λάμπα 20 W τεχνολογίας LED δίνει φως αντίστοιχο με μια λάμπα πυρακτώσεως 100 W.

MarketOffers.gr © 2011 powered by E-Redweb.gr